На предходните избори ДПС пое ангажимента да направи всичко възможно

...
 На предходните избори ДПС пое ангажимента да направи всичко възможно
Коментари Харесай

Ахмед Ахмедов в Шумен: Ще направим така, че да има съдебна реформа и инвестиции, а България да е час

 izbori_2023_v1_014

 

На предходните избори Движение за права и свободи пое уговорката да направи всичко допустимо България да има постоянно държавно управление. Уви, беше препоръчан единствено един проектокабинет, който Движение за права и свободи поддържа, за разлика от всички останали. Това съобщи зам.-председателят на Движение за права и свободи Ахмед Ахмедов на предизборна среща в Шумен, оповестиха от пресцентъра на Движението.

 

В нея участваха водачът Мустафа Карадайъ, лидер на Шуменската листа, вицепрезидентът на международните либерали Хамид Хамид, втори в Шумен и общественият специалист на Движение за права и свободи доктор Хасан Адемов.

 

Само Движение за права и свободи желае да има държавно управление, категоричен бе Ахмедов. В Шумен - градът, който той назова културна столица, Ахмедов съобщи, че тези дни от акцията са за равносметка на Движение за права и свободи - какво е постигнало в 48–ия парламент.

 

Постигнахме доста. Всички български жители ще имат опция да гласоподават, кой с машина, кой на хартия, уточни Ахмед Ахмедов.

 

Постигнахме безвъзмездни учебници за всички български деца в нашата Родина, съобщи той.

 

С помощта на доктор Хасан Адемов направихме по този начин, че минималната пенсия да стане 50 % от междинната за нашата страна. Всичко това го постигнахме посредством поддръжката на парламентарната група на Движение за права и свободи, акцентира зам.-председателят на Движение за права и свободи.

 

В идващото Народно заседание съм уверен, че Движение за права и свободи ще взе участие във образуването на едно ценностно, евроатлантическо държавно управление, което ще има ясна стратегия за битка с рецесията и инфлацията и ще отбрани нашите приходи, изрази убеденост Ахмедов.

 

Ние ще създадем всичко допустимо законопроектът за Конституцията, който Движение за права и свободи предложи във връзка с правосъдната промяна, да бъде признат. Ще създадем тъй че да има вложения, България да стане част от еврозоната и Шенген, сподели още Ахмедов.

 

Нека да създадем цялостна мобилизацията и на изборите на 2 април да гласуваме с номер 13. Нямаме опрощение този път, заръча Ахмед Ахмедов.

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР